Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

"Kysyttiin, haluanko pelata lätkää..." – Matias Myttynen pelaa tiistaina KHL:ää yhden ottelun verran kahdeksan kuukauden pelitauon jälkeen

– Kysyttiin, että haluanko pelata lätkää ja vastasin, että haluan. Nyt ollaan täällä.

Tamperelaishyökkääjä Matias Myttysen kohtalo on yksi esimerkki koronavuoden vaikutuksista jääkiekkoammattilaisen arkeen. Absoluuttisen eurooppalaisen huipun ja hilkulla olevan keskitason välimaastossa urallaan taistellut Myttynen pääsee tiistaina pelaamaan – kahdeksan kuukauden tauon jälkeen Jokereissa yhden ottelun. Mies antaa samalla näyttöjä KHL-Jokereille tulevaisuudestaan.

– Hymyssä suin ajelin Tampereelta tänne, kun tiesi, että pääsee taas jätkien kanssa vähän värittelemään. Tiesin, että tänne on varmasti kiva tulla ja hyvä meininki on päällä, Myttynen kommentoi Jokereiden nettisivuilla.

Julkisuudessa myös aituri Lotta Haralan miesystävänä tuttu Myttynen kertoo pitäneensä kuntoaan yllä Tampereen Työttömien Kiekkoilijoiden jääharjoituksissa.

– TyKin jätkiä eli Tampereen Työttömiä Kiekkoilijoita pitää kiittää. Heidän kanssaan on kuntoa rakennettu ja pidetty yllä. Hyvältä kyllä tuntuu, koska siellä on pystytty pienelläkin porukalla pitämään hyvä meininki päällä.

Kiekkoilija viittaa siihen, että ryhmän riveissä olisi muitakin potentiaalisia kiekkomiehiä.

– Se on ollut ihan tämän syksyn pelastus. Kaikki jätkät ovat vetäneet pirun hyvällä asenteella ja siellä olisi paljon hyviä pelaajia tarjolla, kun joku vain ottaisi,