Pentti Hietanen, Tomi Metsäketo ja Jyrki Anttila yhdistivät voimansa – kohta kuullaan tenoreita etäkonsertissa

Pentti Hietanen on mukana kolmen tenorin etäkonsertissa. xx
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tenorikolmikko, kangasalalainen Pentti Hietanen, Tomi Metsäketo sekä Jyrki Anttila järjestävät perjantaina 13. marraskuuta etäkonsertin, joka kulkee nimellä Tenorit Viihteellä.

Esitys alkaa ensi perjantaina kello 19.

– Upeata laulaa pitkästä aikaa tällä kokoonpanolla tulisia säveliä ja tunteita. Aina konserteissani on joku joka kysyy minulta, että koska taas järjestetään Tenoreiden konsertti, ja nyt vihdoin sen teemme, tänä syksynä turvallisesti näin, Metsäketo innostuu tapahtuman tiedotteessa.

Letstv.fi -osoitteessa esitettävä huippuammattilaisvoimin kasattu konsertti pitää sisällään niin tuttuja kolmen tenorin klassikoita kuten Granada, Romanssi, Mamma kuin myös erilaisia sooloesityksiä.

– Meitä kaikkia yhdistää puhutteleva, koskettava ja räväkkäkin musiikki. Näitä tunnelmia haluamme jakaa yleisön kanssa myös näin virtuaalikonserttien muodossa. Pitkästä aikaa pääsemme vihdoin esiintymään yhdessä, Hietanen kommentoi tulevaa esitystä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut