Tavara-asema siirtyi jo – nyt kaupunginhallitus käsittelee maanantaina aloitetta, jossa esitetään sen siirtämisestä luopumista

Tampereen tavara-asema on siirretty jo, mutta nyt kaupunginhallitus käsittelee maanantaisessa kokouksessaan Aarne Raevaaran valtuustoaloitteen siitä, että kaupungin tulisi luopua tavara-aseman siirrosta.

– Kysymys on arvovalinnasta. Tavara-aseman siirron vähintään 10 miljoonan kustannuksia voidaan verrata siihen, että pääministeri Sanna Marin (sd.) ilmoitti 27. helmikuuta eduskunnalle, että valtion budjetissa on 8,9 miljoonaa euroa koronaepidemiaan, Raevaara perustelee.

– Valtion budjetin koronaepidemian 8,9 miljoonaa euroa ovat hyvin todennäköisesti marginaalisen pieni osa lopullisista kustannuksista. Niiden sekä muiden sosiaali- ja terveyspalveluiden kattamiseksi myös Tampereen kaupungin pitää luopua kaikista sellaisista hankkeista, jotka eivät tue kaupungin lakisääteisiä tehtäviä. Tässä tilanteessa Tampere ei voi käyttää yli 10 miljoonaa tavara-aseman siirtämiseen. Tavara-asema joko suojellaan paikallaan tai puretaan pois, Raevaara esittää aloitteessaan, joka on päivätty 16. maaliskuuta 2020.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut