Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Ruokaostokset alle tunnissa kotiovelle? – Sale ja Wolt aloittavat yhteistyön Tampereella

Wolt ja Pirkanmaan Osuuskauppa aloittavat torstaina neljä kuukautta kestävän yhteistyökokeilun Tampereella. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että Amurin ja Osmonmäen Sale-myymälöistä voi tilata ostokset Wolt-palvelun kautta. Wolt lupailee, että ruokaostokset tulevat tilaushetkestä kotiovelle alle tunnissa.

Neljä kuukautta kestävän kokeilun aikana asiakkaat voivat tilata Woltin sovelluksen tai verkkosivujen kautta päivittäistavaroita alle tunnissa kotiinkuljetettuna kahdesta Sale-myymälästä. Henkilökunta kerää ostokset myymälässä ja Woltin lähettikumppanit toimittavat tilaukset asiakkaiden kotiovelle.

Tilauksia voi tehdä myös ennakkoon, jolloin halutun toimitusajan voi määrittää viiden minuutin tarkkuudella.

Tuotteet myydään Salen normaalein hinnoin ja lisäksi tilaukseen tulee Woltin toimitusmaksu, joka on 1,90–5,90 euroa etäisyydestä riippuen. Erillistä keräilymaksua ei veloiteta. Toimitusalue kattaa Tampereen keskustan lisäksi esimerkiksi Hervannan, Vuoreksen, Härmälän, Lielahden ja Linnainmaan.

– Yhtä ainoaa oikeaa asiointi- ja toimitusmuotoa ei ole olemassa verkkokaupassakaan. Oikeita kanavia erilaisiin asiakastarpeisiin tulee olemaan useita. On hienoa, että pääsemme kokeilemaan perinteisempien nouto- ja kotiinkuljetusratkaisujen lisäksi nyt myös pikatoimituksia, kommentoi Pirkanmaan Osuuskaupan toimialajohtaja Ville Jylhä.

– Aloimme kuljettaa päivittäistavaroita ensimmäistä kertaa keväällä. Olemme todella iloisia, että pääsemme aloittamaan yhteistyön Salen kanssa, toteaa Wolt Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski.