Koronavirustartunta Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa – yllättävä tilanne johtaa erikoisjärjestelyihin

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman työryhmään kuuluvalla henkilöllä on todettu koronavirustartunta alkuviikosta. Terveysviranomaiset ovat lisäksi asettaneet muutaman tuotantoryhmän jäsenen karanteeniin. Varotoimenpiteenä koko TTK-orkesteri korvataan ensi sunnuntain (8.11.) lähetyksessä, tiedottaa MTV.

– Tartunnan saanut henkilö ei ole liikkunut ohjelman liveyleisössä, tuomarien, juontajien eikä tanssiparien läheisyydessä, eli tähtiparit ja muut esiintyjät eivät ole altistuneiden joukossa, kerrotaan tiedotteessa.

Tartunnan saanut henkilö on tiedotteen mukaan noudattanut vastuullisesti TTK-tuotannon tarkkoja hygienia- ja koronaohjeistuksia. Hän on muun muassa käyttänyt kasvomaskia koko ajan sekä noudattanut turvavälejä. Tarvittavat altistusjäljitykset ja karanteeniin määräämiset on käynnistetty välittömästi terveysviranomaisten toimesta. Tartunnasta on tiedotettu kaikkia ohjelman esiintyjiä, työryhmän jäseniä sekä viime sunnuntain livelähetykseen osallistuneita henkilöitä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut