Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kitaroillakin kilpaillaan nyt etänä – Tampere Guitar Festivalin perinteiset kitarakilpailut mitellään You Tubessa

Perinteinen Tampere Guitar Festival huipentuu viikonloppuna levynjulkaisukonsertteihin ja kitarakilpailuihin.

Koronarajoitukset ovat uudistaneet Tampereen kitarafestivaalin toteutustapoja. Järjestettävissä konserteissa on rajoitettu yleisökapasiteetti ja ne välitetään suorana tapahtuman verkkokanaville. Kaikki konsertit on kuultavissa maksutta TGF:n YouTube-kanavalla ja Facebook-sivulla.

Kitaristi Petri Kumelan huhtikuussa julkaiseman Pienet otukset -levyn levynjulkaisukonsertti kuullaan perjantaina kello 19 Tampereen konservatorion Pyynikkisalissa ja se on kuultavissa verkossa maksutta.

Toisen levynjulkaisukeikan vetää maailman kärkikitaristien joukkoon noussut Ismo Eskelinen, joka saapuu Tampereelle juhlistamaan toukokuussa 2020 julkaistua Kromos-albumiaan. Konsertti kuullaan Pyynikkisalista livenä verkossa lauantaina kello 19 alkaen.

Suomen kitarakilpailun nuorten sarja toteutetaan etäyhteyksien avulla reaaliaikaisesti. Heinäkuussa startannut kansainvälinen sarja huipentuu sunnuntaina kuultavaan finaaliin. Se toteutetaan videokilpailuna yhteistyössä espanjalaisen Petrerin kitarafestivaalin kanssa. Classical Guitar 2 in 1 Online Competition -nimeä kantava kisa on uusi kokeilu kansainvälisen verkkoyhteistyön kehittämiseksi.