Taysilta neljän paikan lista: Näissä tapahtumissa ja ravintoloissa olet voinut altistua – "Paikalla joitakin tuolloin oireettomia, mutta sittemmin koronapositiiviseksi osoittautuneita henkilöitä"

Kuvituskuva. Marko Kauko
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Tampereen Jazz Happeningiin aikavälillä 30.10.–1.11. osallistuneet henkilöt ovat saattaneet altistua koronavirustartunnalle, tiedottaa Tampereen kaupunki.

Kaupungin mukaan tapahtumissa on ollut paikalla joitakin tuolloin oireettomia, mutta sittemmin koronapositiiviseksi osoittautuneita henkilöitä. Kaikkia Jazz Happeningin tapahtumiin osallistuneita henkilöitä kehotetaan varovaisuuteen ja muistutetaan, että mikäli ilmaantuu infektio-oireita, on syytä pysytellä kotona ja hankkiutua koronavirustestiin.

Lisäksi mahdollisia altistumisia voi Taysin keskiviikkona iltapäivällä julkistaman tiedon mukaan olla 27.10. kello 13–14 Pyynikin näkötornin munkkikahvilassa asioineilla, 31.10. kello 19-22 Pyynikin Brewhousessa asioineilla ja 1.11. kello 9–9.30 Tampereen Holiday Clubin aamupalalla olleilla.

Jos oireita ilmaantuu, kannattaa täyttää koronavirustaudin oirearvio Omaolo.fi-palvelussa ja hakeutua sen ohjeiden mukaan koronatestiin tai ottaa puhelimitse yhteyttä oman kunnan terveyspalveluihin tai työterveyshuoltoon.

Niiden ollessa kiinni voi soittaa Taysin koronaneuvontanumeroon 03 3116 5333.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut