Ilves-joukkue hajoaa – AL: Hilander ei jatka seurassa, Ala-Myllymäki siirtyy ulkomaille

Ilveksen Veikkausliiga-joukkue menee monella tapaa uusiksi kaudelle 2021. Kautensa keskiviikkona päättävän joukkueen riveistä poistuvat ensi kaudeksi muun muassa joukkueen kapteeni Mika Hilander sekä pitkään ulkomaille tähynnyt Lauri Ala-Myllymäki.

Ala-Myllymäen uusi seura löytyy nimenomaan ulkomailta.

Asiasta kertoo ensimmäisenä Aamulehti verkkosivuillaan. Asiaa kommentoineen seuran kehityspäällikkö Toni Hevonkorven mukaan seura oli tarjonnut Hilanderille jatkoa, mutta roolin ja palkan yhdistelmä ei 37-vuotiasta maalivahtia tyydyttänyt. Hilander jäi kauden aikana nuoren Matias Riikosen taakse, kunnes on jälleen pelannut Riikosen siirryttyä lainasopimuksella FC Kööpenhaminan riveihin.

Hilanderia on pitkään huhuiltu Veikkausliigassa jatkavan FC Hakan maalinsuulle, jossa kilpailutilanne on erilainen kuin Ilveksen riveissä.

Ilves-fanien pettymykset eivät jää tähän: puolustuksen voimahahmo Diogo Tomas ei jatka Ilveksessä. Myös keskikenttäpelaaja Jair vaihtaa maisemaa.

Uutista muokattu 4.11. kello 21.57: Asiaa oli haastattelussa kommentoinut Toni Hevonkorpi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut