Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves-joukkue hajoaa – AL: Hilander ei jatka seurassa, Ala-Myllymäki siirtyy ulkomaille

Ilveksen Veikkausliiga-joukkue menee monella tapaa uusiksi kaudelle 2021. Kautensa keskiviikkona päättävän joukkueen riveistä poistuvat ensi kaudeksi muun muassa joukkueen kapteeni Mika Hilander sekä pitkään ulkomaille tähynnyt Lauri Ala-Myllymäki.

Ala-Myllymäen uusi seura löytyy nimenomaan ulkomailta.

Asiasta kertoo ensimmäisenä Aamulehti verkkosivuillaan. Asiaa kommentoineen seuran kehityspäällikkö Toni Hevonkorven mukaan seura oli tarjonnut Hilanderille jatkoa, mutta roolin ja palkan yhdistelmä ei 37-vuotiasta maalivahtia tyydyttänyt. Hilander jäi kauden aikana nuoren Matias Riikosen taakse, kunnes on jälleen pelannut Riikosen siirryttyä lainasopimuksella FC Kööpenhaminan riveihin.

Hilanderia on pitkään huhuiltu Veikkausliigassa jatkavan FC Hakan maalinsuulle, jossa kilpailutilanne on erilainen kuin Ilveksen riveissä.

Ilves-fanien pettymykset eivät jää tähän: puolustuksen voimahahmo Diogo Tomas ei jatka Ilveksessä. Myös keskikenttäpelaaja Jair vaihtaa maisemaa.

Uutista muokattu 4.11. kello 21.57: Asiaa oli haastattelussa kommentoinut Toni Hevonkorpi.