Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

K-ryhmällä huikea kasvu Pirkanmaalla, ruokakaupoissa nousua 10 prosenttia – Luvassa uusia avauksia ja laajennuksia

K-ryhmän myynti Pirkanmaalla on kasvanut huimasti alkuvuoden aikana.

Myynti Pirkanmaalla oli tammi-syyskuussa yhteensä 700,8 miljoonaa euroa ilman arvonlisäveroa ja se kasvoi 16,4 prosenttia.

Päivittäistavarakaupan myynti oli 496 miljoonaa euroa ja se kehittyi 9,7 prosenttia. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi 146,9 miljoonalla eurolla ja se oli plussalla 12,5 prosnettia. Autokaupan myynnin arvo oli 57,9 miljoonaa euroa.

– K-ruokakauppojen liki 10 prosentin kehitys on kovaa luokkaa. Kaupat ovat hyvässä kunnossa ja kauppiaat henkilökuntineen tarjoavat hienoja asiakaskokemuksia turvallisesti asiakkailleen, kiittelee Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen tiedotteessa.

– Ihmiset ovat innostuneet remontoimaan kotejaan ja se näkyy K-Rautojen yli 15 prosentin myynnin kehityksessä, jatkaa Alanen.

Pirkanmaalla kauppaverkoston kehittäminen jatkuu. Tampereen K-Market Amurissa on meneillään sisäinen laajennus ja niin ikään Tampereella avataan ensi vuoden alkupuolella K-Market Haukiluoma.

Ensi vuonna avataan myös Valkeakosken K-Market Vanhakylä ja Tampereen K-Supermarket Kaleva.