Ville Nieminen irtisanoutui Modosta – MTV: "Oikea ratkaisu tällä hetkellä"

Kesällä runsaan mediahuomion saattelemana ruotsalaisseura Modon päävalmentajaksi valittu Ville Nieminen on irtisanoutunut tehtävästään. Perinteinen seura asetti tavoitteekseen nousta Ruotsin kakkostasolta ylöspäin, mutta alkukausi on sujunut heikosti: yhdeksästä pelatusta ottelusta on hävitty seitsemän, ja pistesaldo on jämähtänyt lukemaan 8.

Nieminen teki asioista omat johtopäätöksensä ja irtisanoutui maanantaina.

Hän perustelee ratkaisuaan MTV Uutisten haastattelussa.

– Tämä on minun mielestäni oikea ratkaisu tällä hetkellä. Vaikka arki on ollut laadukasta ja työ on ollut miellyttävää uudessa ympäristössä, niin tulokset ja pelin kehitysprosessin kaari ovat vaikuttaneet tähän päätökseen, Nieminen sanoo MTV:lle.

Yhtenä haasteena oli valmentajan mukaan pelitapa. Nieminen olisi halunnut pelata omien sanojensa mukaan aloitteellista totaalikiekkoa, mutta pelin perusasioidenkin omaksumisessa oli vaikeuksia.

Niemisen saldona on vuoden ajalta kahdet potkut. Markkina-arvo ei sikäli ole juuri nyt paras mahdollinen.

– Kyllä minä kuitenkin valmentaja haluan olla. Tiedän, mistä joudun todennäköisesti aloittamaan ja mistä olen valmiskin aloittamaan, hän kuvailee MTV:lle.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut