Syyte: Mies kalasti moottoriveneessä viiden eri huumausaineen vaikutuksen alaisena Lempäälässä – kalastuslupaakaan ei ollut

Pirkanmaan käräjäoikeus on alkanut tiistaina käsitellä rikoskokonaisuutta, jossa yksi vastaaja, maakunnassa edelleen asuva nuorehko mies vastaa useampaan syytteeseen. Syytteitä on sen verran ja pidemmältä ajanjaksolta, että haastehakemuksia on yhteensä kolme.

Yksi haastehakemuksista keskittyy kesään 2019. Silloin miehen edesottamukset vesiliikenteessä poikivat yhteensä viisi rikossyytettä. Kesän aikana mies kätki aluesyyttäjä Krista Heliön mukaan asuntonsa lähelle varastetun kanootin sekä Mercury-merkkisen perämoottorin.

Kokonaisuus pitää sisällään myös kalastusrikkomuksen ja vesiliikennejuopumuksen. Mies oli elokuussa 2019 kalastanut Lempäälässä sijaitsevalla vesialueella. Kalastusrikkomus kirjataan siitä, että miehellä ei ollut kalastuslupaa.

Kalastushetkeen liittyy myös vesiliikennejuopumus. Paikalle hälytetty poliisipartio huomasi verikokeessa miehen kalastaneen viiden huumausaineen vaikutuksen alaisena: verinäytteestä löytyi amfetamiinia 0,81 mg/l, diatsepaamia 0,37 mg/l, nordiatsepaamia 0,20 mg/l, klonatsepaamia 0,017 mg/l sekä 7-aminoklonatsepaamia 0,12 mg/l. Miehellä oli moottoriveneensä kyydissä yksi matkustaja.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut