Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Supersuositut Kädentaidot järjestetään virtuaalimessuina – Ohjelmavideoita, live-lähetystä, tuotteita voi ostaa netistä ja tekijöiden kanssa chattailla

Suositut Suomen Kädentaidot -messut järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti virtuaalisina 13.–15. marraskuuta.

Virtuaalimessut tarjoaa kävijöilleen uudenlaisen tavan päästä messutunnelmaan turvallisesti suoraan kotisohvalta.

Luvassa on ainutlaatuinen tapahtuma, joka tarjoaa niin live-ohjelmaa suoraan studiosta kuin ennakkoon nauhoitettuja ohjelmavideoita sekä Showroomin, josta löytyvät tuote-esittelyvideot.

Virtuaalimessuilla kävijät pääsevät kohtaamaan käsityöyrittäjät, osallistumaan työpajoihin ja tekemään hankintoja. Käsityöyrittäjille taloudellisesti hankalan tilanteen vuoksi Suomen Kädentaidot -virtuaalimessut ovat tänä vuonna kävijöilleen täysin maksuttomat.

– Poikkeuksellisista ajoista huolimatta on tärkeää, että pystymme tarjoamaan käsityöyrittäjille paikan käydä kauppaa ja kohdata asiakkaita. Haluamme tukea vaikeuksien kanssa ponnistelevaa alaa, minkä vuoksi messuille osallistuminen on kävijöille maksutonta ja hyvin helppoa. Tämän myötä toivomme saavamme virtuaalimessuille runsaasti sekä kokeneita että uusia käsityöharrastajia, kertoo Suomen Kädentaidot -messujen projektipäällikkö Jasmin Saadetdin-Rikkinen Tampereen Messut Oy:stä tiedotteessa.

Suomen Kädentaidot -virtuaalimessuille osallistuminen ei vaadi erillistä kirjautumista tai sovelluksen lataamista. Messujen ohjelmasisältö ja tuote-esittelyt ovat nähtävillä koko kolmipäiväisten messujen ajan ympärivuorokauden. Virtuaalimessujen aikana tarjolla on yli 50 ennakkoon nauhoitettua ohjelmavideota ja 20 live-lähetystä.

Tuote-esittelyjen ohella myös chattailu näytteilleasettajien kanssa on mahdollista. Virtuaalimessuilla on mukana lähes 400 näytteilleasettajaa, joista jokaisella on messuilla oma sivunsa. Sivujen kautta kävijät pääsevät suoraan vuorovaikutukseen yrityksen kanssa.

Suomen Kädentaidot on Euroopan suurin käsi- ja taideteollisuusalan messutapahtuma. Fyysisesti järjestetyssä tapahtumassa on ollut vuosittain noin 700 näytteilleasettajaa ja noin 50 000 kävijää.

Tampereen Messut Oy ja Taito Pirkanmaa ry järjestävät yhteistyössä Suomen Kädentaidot -messut. Vuonna 2020 järjestettävät Suomen Kädentaidot -virtuaalimessut ovat ensimmäiset Tampereen Messujen pitämät täysin virtuaaliset messut.