Meneekö kahta ennätystä nimissään pitävän tamperelaisen aika rikki? – Kangasalan Porraspäivillä otetaan mittaa porrasnousijoista

Sorolan kuntoportaissa otetaan lauantaina mittaa kovimmista porrasnousijoista. Tämän hetken virallinen ennätys on 34:42 sekuntia. Riina Haapala

Riina Haapala

Kangasalan Porraspäivillä ratkaistaan, kuka on Sorolan kuntoportaiden kovin nousija. Portaiden tämän hetkistä virallista ennätysaikaa 34,42 sekuntia, pitää hallussaan tamperelainen Jouko Juntunen, jolta löytyy takataskusta myös Helsingin Malminkartanon kuntoportaiden ennätysaika 49,29 sekuntia.

Tapahtuma järjestetään lauantaina 7. marraskuuta. Sarjoja on kaksi: kaikille avoin kilpasarja sekä kuntosarja. Porrasnousut juontaa Mikko Heinämäki.

Lapsille ja nuorille on muun muassa pyörätaitorataa ja keppihevostelua. Kangasalan kaupunki kehottaakin ottamaan oman pyörän ja kepparin mukaan.

Sorolan kuntoportaat ovat elokuussa 2020 valmistuneet yli 300 askelmaa korkeat kuntoportaat.

Pysäköintipaikkoja on portaiden lähellä rajallisesti. Kangasalan kaupunki kehottaa tapahtumaan saapuvia pysäköimään ajoneuvot Kyötikkälän urheilukentän pysäköintipaikalle ja Tursolan koulun pihalle, tai saapumaan tapahtumaan polkupyörällä tai muuten liikkuen.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut