Jarkko Wiss mystisenä keskiviikon kokoonpanosta – "Yhden aikakauden loppu ja uuden joukkueen alku"

Hongan ja Ilveksen väliset ottelut ovat olleet kauden mittaan varsin tasaväkisiä. Tässä ratkeaa edellinen ottelu, joka päättyi Espoossa Hongan eduksi maalein 3-2. Sirpa Repo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Ilves-valmentaja Jarkko Wiss kommentoi seuran verkkosivujen ennakkojutussa keskiviikkona pelattavan Veikkausliigan päätöskierroksen asetelmia. Kävi keskiviikkoiltana pelattavassa Honka-ottelussa miten tahansa, joukkue on varmuudella liigassa viides.

– Tieto kauden nopeasta loppumisesta vaikutti tietysti meihin kaikkiin. Jokaisella voi olla siitä oma mielipiteensä. Ihan ok tekemistä meillä on kuitenkin ollut harjoituskentällä edelleen. Haluamme hoitaa viimeisenkin pelin kunnialla, Wiss sanoo.

– Liigakausi alkoi todella vaikeista lähtökohdista ja mielestäni seurat ovat selviytyneet tästä hyvin. Tärkeää on, että saadaan vedettyä kaksinkertainen sarja läpi. Jo se on hyvä suoritus kaikilta osapuolilta, hän jatkaa.

Ilves on antanut kauden aikana nuorille pelaajille ja erityisesti omille kasvateilleen paljon luottoa. Sellainen asetelma saattaa olla havaittavissa myös päätösottelun kokoonpanossa.

– Positiivista on, että nuoret ovat saaneet vastuuta ja he ottavat roolia kentällä. Keskiviikon pelissä onkin erityinen merkitys juuri siitä syystä, että se on tavallaan yhden aikakauden loppu ja uuden joukkueen alku, Wiss vihjaa.

Joukkueen kokeneimman pelaajan, 37-vuotiaan maalivahti Mika Hilanderin pelaajasopimus loppuu tähän kauteen. Sopimuksessa on seuran optio. Vielä ei ole tiedossa, jatkuuko Hilanderin ura myös kaudella 2021 vai onko keskiviikkoillan ottelu laatuaan viimeinen.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut