Sairaanhoitopiiri ja yliopisto tutkivat nyt yhteistyössä – Onnistuiko terveydenhuollon viestintä koronan aikaan?

Terveydenhuollon toimijoiden viestinnän onnistumista koronapandemian aikana tutkitaan nyt Pirkanmaalla Tampereen yliopiston ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin yhteistyönä.

Tutkimuksesta vastaavat Tampereen yliopistolla yliopistotutkija, YTT Sinikka Torkkola ja tutkija, YTM Päivi Tyni sekä sairaanhoitopiirissä viestintäjohtaja, HTT Elina Kinnunen.

Tällä viikolla alkavalla kyselytutkimuksella kootaan yhteen erityisesti kuntien koronapandemian aikaisia kokemuksia viestinnästä, sen sisällöistä ja kanavista.

Tutkimuksen päätehtävänä on selvittää, millaisia viestinnällisiä tehtäviä pirkanmaalaisten terveydenhuollon palveluiden järjestäjät ja asiantuntijat ovat kohdanneet kuluneen koronapandemian aikana vuonna 2020 ja miten vastaaviin tehtäviin tulisi valmistautua tulevaisuudessa.

Kysely lähetetään sähköisesti Pirkanmaan sairaanhoitopiirin jäsenkunnille, joissa vastauksia odotetaan kuntajohdolta, päätöksentekijöiltä sekä terveydenhuollon johtotehtävissä koronapandemian aikana toimivilta.

Myös kuntien viestinnän ammattilaisten toivotaan vastaavan kyselyyn.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut