Korona ei Kelaa kellistä: Anssi esittää toivekonsertin Tampereen Pakkahuoneella perjantaina ja nämä biisit kuullaan – "Jatketaan siitä mihin keväällä jäätiin"

Anssi Kela on tottunut Tampereen-kävijä. Takavuosina on koettu paljon Pakkahuonettakin pienempiä areenoja. Tammikuussa 2016 Kela soitti soolokeikan Tammelan Siwa-myymälässä. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Muusikko ja musiikintekijä Anssi Kela esittää pitkäaikaisen bändinsä kanssa Tampereen Tullikamarilla perjantaina "Soittakaa Paranoid!" -keikan. Kyse on sanan varsinaisessa merkityksessä toivekonsertissa: bändi koostaa esitettävän biisilistansa yleisöäänestyksen perusteella.

Yleisöäänestys päättyi viime viikonloppuna, ja keikalla kuultava biisilista on luettavissa tämän jutun faktalaatikosta.

– Keikka piti toteuttaa jo viime keväänä Helsingissä, mutta se jäi silloin koronan jalkoihin. Hauskaa päästä kuitenkin nyt toteuttamaan tämä ja vielä kahdella keikalla alkuperäisen yhden sijaan. Jatketaan siitä, mihin keväällä jäätiin, Kela kommentoi asiaa sosiaalisessa mediassa.

Kela esittää samalla teemalla toisen keikan heti seuraavana päivänä, Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 7. marraskuuta.

20 suosikkia

Nummela

1972

Levoton tyttö

Ilves

Puistossa

Hyppy sumuun

Milla

Kiitos ei

Tanssilattialla

Miten sydämet toimii?

Sä et tiennyt

Mikan faijan BMW

Älä mene pois

Kaksi sisarta

Miljoona volttii

Aamu

Karhun elämää

Piirrä minuun tie

Nostalgiaa

Jennifer Aniston

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut