Aleksander Barkov hehkuttaa Ville Niemistä Tappara-podcastissa – "Voi tulla sanontoja, joita et ole ikinä edes kuullut..."

Florida Panthersin kapteeniksi nuorella iällä noussut Aleksander Barkov kehuu vuolaasti nykyisin valmennushommiin siirtynyttä Ville Niemistä Tappara-podcastissa. Aikoinaan huomattavasti alle 20-vuotiaiden Barkovin ja Henrik Haapalan urat kääntyivät kenties ratkaisevaan nousuun Tapparassa, kun kokenut Nieminen otti pojat siipiensä suojaan.

Barkov analysoi Niemisen vaikutuksia Tappara-podcastissa.

– En tiedä, onko edes mahdollista olla tarpeeksi kiitollinen siitä, että pääsin tuollasen äijän kanssa pelaamaan. Hän opetti mulle lähes kaiken yhden kauden aikana ja auttoi todella paljon eteepäin mun uralla, Barkov kuvailee.

Myös Niemisen kiekkofilosofiset tarinat tulivat nopeasti tutuiksi.

– Voi tulla sanontoja, joita et ole ikinä edes kuullut. Sitten jäät miettimään suu auki, että mitähän se tarkoitti. Sitten kun opit tuntemaan paremmin äijän, niin ne ovat todella hauskoja juttuja.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut