Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Pirkkala siirtää joulunalustapahtumia verkkoon – joulutori ja jazzkonsertti toteutuvat lähitapahtumina

Koronavirustilanne aiheuttaa muutoksia Pirkkalan kunnan vuosittaisiin joulutapahtumiin. Pirkkalan Joulunavausta ei järjestetä perinteisenä ohjelmallisena toritapahtumana. Joulunavauksen yhteydessä pidettäväksi siirretty Meidän Pirkkala -tapahtuma perutaan tältä vuodelta. Perinteiset joulumyyjäiset Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa on myös peruttu.

Lähitapahtumina järjestetään joulukonsertti ja pienimuotoinen joulutori.

Pirkkalan yhteislukiossa 29. marraskuuta järjestettävässä jouluisessa jazz-konsertissa esiintyy Maria Hortans / M Sandberg Duo. Konserttiin otetaan yhteensä 65 osallistujaa ennakkoilmoittautumisten perusteella.

Toinen lähitapahtuma on 27. ja 28. marraskuuta järjestettävä Pirkkalan joulutori. Suupantorille tuodaan vuokrattavia myyntimökkejä. Tapahtuma toteutetaan, jos myyjiä on riittävästi.

Valmennuskeskus Kipinän joulumyymälä on myös avoinna. Kierrätysmyymälä Puodissa toimiva joulumyymälä on avoinna 22. joulukuuta asti.

Verkkotapahtumina järjestetään lasten joulukonsertti ja itsenäisyyspäivä. Jokasyksyinen Ransu Karvakuonon syystreffit -lastenkonsertti järjestetään YouTubessa ja Facebookissa. Konsertissa esiintyy lastenmusiikkiorkesteri Orffit. Konserttitallenne julkaistaan jouluviikolla.

Myöskään perinteistä itsenäisyyspäivän juhlaa ei järjestetä tänä vuonna turvallisuussyistä. Itsenäisyyspäivän poikkeuksellisesti järjestettävästä ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin.

Pirkkalan kunta muistuttaa, että tapahtumiin saa osallistua vain terveenä. Pirkanmaan sairaanhoitopiiri suosittaa kasvosuojuksen käyttöä konserteissa ja muissa tilaisuuksissa, joihin kertyy suuri määrä ihmisiä. Myös Pirkkalan kunta suosittaa tapahtumiin osallistuville kasvosuojuksen käyttöä. Kasvosuojuksen saa tarvittaessa kunnalta tapahtumaan tullessa. Tapahtumahenkilökunta käyttää hengityssuojaimia tai kasvovisiireitä.