Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ti-Ti Nallen talo muuttaa Hämeenkyröön – tilaa yli 3 000 neliötä

Ti-Ti Tuotanto Oy on solminut yhteistyösopimuksen Hämeenkyrön kunnan kanssa uuden Ti-Ti Nallen talon perustamisesta Hämeenkyrön Koskilinnaan.

Ti-Ti Tuotanto Oy ja Hämeenkyrön kunta on perustamassa Ti-Ti Nallen talon ympärille mittavaa ympärivuotista perhekulttuurikeskusta, jossa on kunnan ja Ti-Ti Nalleperheen lisäksi myös muita saman henkisiä yrittäjiä. Uuden Ti-Ti Nallen talon toiminta alkaa porrastetusti jo tämän vuoden puolella.

– Olen iloinen, että Hämeenkyrön kunnanjohtaja Antero Alenius otti minuun yhteyttä ja tarjosi Ti-Ti Nalleperheelle upeaa uutta kotia Koskilinnasta. Linnan monipuoliset puitteet, muun muassa mieletön juhlasali, ravintola, kolmikerroksinen ullakko ja vieressä oleva liikuntahalli sekä linnan kupeeseen rakennettava liikennepuisto ja skeittiramppi avaavat toimintaamme aivan uusia mahdollisuuksia. Lisäksi paikan sijainti ihanassa maalais- ja koskimaisemassa, vain noin puolen tunnin matkan päässä Tampereelta on meille ideaali, iloitsee Ti-Ti Nallen -konseptin kehittäjä Riitta Korpela tiedotteessa.

Pitkän uransa aikana yli miljoona levyä ja dvd:tä myynyt sekä Nalleperheen kanssa ympäri Suomea konsertoinut Riitta Korpela on jo pitkään halunnut, että Ti-Ti Nalleperheellä on paikka, missä nalleja voi käydä tapaamassa ympärivuotisesti. Tämä toiminta alkoi Ikaalisissa, jossa Riitta Korpela pyöritti Ti-Ti Nallen talon toimintaa liki kaksikymmentä vuotta. Ti-Ti Nallen talon jälkeen toiminta siirtyi hetkeksi ulkopuolisille yrittäjille Lempäälän Ideaparkkiin, jossa Ti-Ti Nallen Koti Oy:n toiminta loppui lisenssisopimuksen päättymiseen maaliskuussa 2020. Tulevan Ti-Ti Nallen talon toiminta on jälleen Korpelan omissa käsissä.

Uuden Ti-Ti Nallen linnahankkeen lisäksi Riitta Korpela on tänä vuonna aloittanut striimauspalvelut Ti-Ti Nalleperheen kanssa. Koronatilanteen salliessa Riitta Korpela ja Nallet nähdään myöskonsertoimassa ympäri Suomen Ti-Ti Nallen Talvirieha -konserteissa sekä teatterin lavalla, kun joulukuussa Tampereen Komediateatterissa nähdään Ti-Ti Nallen Joulutarina-niminen käsikirjoitettu teatteriesitys.