Tamperelaisravintolat saavat pitää terassia marraskuussakin – nyt selvitetään kiinnostusta talven yli kestävään terassikauteen

Tampereella kahviloiden ja ravintoloiden terassikaudet on jaettu kesä- ja talvikauteen. Normaalivuosina kesäkausi on päättynyt syyskuun loppuun mennessä, mutta tänä vuonna poikkeuksellisesti sitä jatketaan ilman erillistä hakua marraskuun puoliväliin asti. Tampereen kaupunki on lähettänyt terassi- eli ulkotarjoilualueen vuokranneille asiakkailleen sähköpostitse kyselyn, jossa selvitetään yrittäjien halukkuutta jatkaa terassitoimintaa koko talvikauden maaliskuun loppuun saakka.

Terassitoiminnan jatkaminen maaliskuun loppuun asti on mahdollista nykyisillä terassikonsepteilla ja aluevarustuksella, jos toiminta voidaan järjestää ulkoalueella turvallisesti ja väljästi. Kaupunki selvittää terassitoiminnan toteuttamisedellytykset kunkin jatkamisesta kiinnostuneen yrittäjän kanssa. Asunto-osake- tai kiinteistöosakeyhtiön, jossa liiketila sijaitsee, tulee antaa suostumus kauden jatkamiselle.

Tälle vuodelle hyväksyttyjen aluelaajennusten jatkomahdollisuudet selvitetään tapauskohtaisesti. Kokonaan uudet perustettavat ulkotarjoilualueet käsitellään uusina hakemuksina. Pysyväisluontoisempiin uusiin rakenteisiin, aitauksiin ja kalusteisiin on haettava asianmukaiset luvat rakennusvalvonnasta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut