Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen Hervantaan tulee uusia kerrostaloja – "Ennakoimme vuokralla asumisen suosion lisääntyvän epävarmassa taloustilanteessa"

Jatke Pirkanmaa Oy aloittaa kolme kerrostalohanketta Tampereen kaupungin luovuttamalla yli 2 000 neliön vuokratontilla Hervannassa. Tontti sijaitsee Ruskontien varrella Hervantajärven läheisyydessä.

Hervantajärven ympäristöön rakennettavissa kolmessa kerrostalossa on yhteensä 122 asuntoa. Kohde sijaitsee raitiotien päätepysäkin päässä.

– Asunto-osakeyhtiö Hervantajärven Lumous on Luotsille erinomainen sijoituskohde. Vuokratalomme nousee Tampereen uuden raitiotien välittömään läheisyyteen. Hervantajärven lähipalvelut ja Hervannan palvelut ovat vain kivenheiton päässä, kertoo Luotsi Asuntorahaston toimitusjohtaja Tero Nikula tiedotteessa.

Kyse ei ole ensimmäisestä Luotsin kohteesta.

– Lumous on jo kolmas kohteemme Tampereen seudulla ja sen myötä käynnistyy yhteistyö Jatkeen kanssa. Kysyntä nykyaikaisille ja hyvin suunnitelluille vuokra-asunnoille on ollut vahvaa. Ennakoimme vuokralla asumisen suosion lisääntyvän epävarmassa taloustilanteessa ja uskommekin yhteistyön Jatkeen kanssa jatkuvan vireänä rahaston kehittyessä tulevina vuosina, jatkaa Nikula.