Tampereen Hervantaan tulee uusia kerrostaloja – "Ennakoimme vuokralla asumisen suosion lisääntyvän epävarmassa taloustilanteessa"

Tältä näyttää luonnoskuva valmistuvista kerrostaloista. havainnekuva
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Jatke Pirkanmaa Oy aloittaa kolme kerrostalohanketta Tampereen kaupungin luovuttamalla yli 2 000 neliön vuokratontilla Hervannassa. Tontti sijaitsee Ruskontien varrella Hervantajärven läheisyydessä.

Hervantajärven ympäristöön rakennettavissa kolmessa kerrostalossa on yhteensä 122 asuntoa. Kohde sijaitsee raitiotien päätepysäkin päässä.

– Asunto-osakeyhtiö Hervantajärven Lumous on Luotsille erinomainen sijoituskohde. Vuokratalomme nousee Tampereen uuden raitiotien välittömään läheisyyteen. Hervantajärven lähipalvelut ja Hervannan palvelut ovat vain kivenheiton päässä, kertoo Luotsi Asuntorahaston toimitusjohtaja Tero Nikula tiedotteessa.

Kyse ei ole ensimmäisestä Luotsin kohteesta.

– Lumous on jo kolmas kohteemme Tampereen seudulla ja sen myötä käynnistyy yhteistyö Jatkeen kanssa. Kysyntä nykyaikaisille ja hyvin suunnitelluille vuokra-asunnoille on ollut vahvaa. Ennakoimme vuokralla asumisen suosion lisääntyvän epävarmassa taloustilanteessa ja uskommekin yhteistyön Jatkeen kanssa jatkuvan vireänä rahaston kehittyessä tulevina vuosina, jatkaa Nikula.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut