Tampereen Messut siirtää yhtä messutapahtumaa – Verkosto siirtyy tammikuusta lokakuuhun

Tampereen Messut Oy on päättänyt siirtää energia- ja tietoverkkoalan päätapahtuman, Verkosto-messut, syksyyn 2021. Messut oli alun perin tarkoitus järjestää 20.–21.1.2021, mutta tapahtuma siirtyy järjestettäväksi 6.–7.10.2021.

Siirtopäätöksen syy on tuttu: koronan vaikutukset energia-alan kävijöiden ja näytteilleasettajien mahdollisuuksiin osallistua valtakunnallisiin ammattimessuihin tammikuussa.

Keskustelut asiakkaiden, näyttelytoimikunnan ja eri sidosryhmien kanssa osoittivat, ettei Verkosto-messujen järjestäminen tammikuussa ole kannattavaa. Suurin yksittäinen syy messujen siirrolle on kriittisen infrastruktuurin parissa työskentelevien henkilöiden osallistumisrajoitukset messutapahtumiin.

– Huomioimme siirtopäätöstä tehdessämme erityisesti kävijäkohderyhmämme. Haastattelemamme kävijäyritysten edustajat näkivät hyvin epätodennäköisenä yritystensä edustajien mahdollisuuden osallistua messuille tammikuussa, vaikka se olisikin turvallisuusvaateet huomioiden mahdollista. Koska kävijöiden mahdollisuus osallistua tammikuun tapahtumaan on rajoitettu, uskomme messujen siirtämisen lokakuulle olevan tässä tilanteessa oikea ratkaisu, Verkosto-messujen projektipäällikkö Tuija Sievola perustelee.

14. kertaa järjestettävien Verkosto-messujen teemat ja ohjelma säilyvät ajankohdan muutoksesta huolimatta ennallaan myös lokakuun messutoteutuksessa. Messujen teemana on tällöin älykäs ja vastuullinen verkosto, jota tarkastellaan muun muassa kumppaniverkostojen, verkonrakentamisen ja vastuullisten ympäristöratkaisujen näkökulmasta.

Verkosto-messut on energia- ja tietoverkkoalan päätapahtuma, joka koostuu tieto-, sähkö-, lämpö- ja kaasuverkkoalojen tarjoamasta sisällöstä, tuotteista ja palveluista. Tampereen Messut Oy järjestää Verkosto 2021 -tapahtuman yhteistyössä Energiateollisuus ry:n ja Adato Energia Oy:n kanssa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut