Tamperelainen vahinkopyörykkä sai jo neljännen maun – "Boltsin porttiteoria tukee koko kasvistuotealaa"

Alunperin Leivon Leipomon Boltsi-tuoteperhe kasvaa.

Uusi Boltsi Fisukka on kaurapyörykkä lämminsavustetusta kirjolohesta.

Uutuus on lisäaineeton, niin kuin kaikki Boltsi-pyörykät.

V almistuksessa käytetään Kalaneuvoksen ASC-sertifioitua kirjolohta, pääosin Suomesta tai Ruotsista, tarvittaessa Norjasta tai Tanskasta.

Kaurapyörykkä säilyy 21 päivää valmistuksesta ilman säilöntäaineitakin.

Boltsi-perheen kolme muuta pyörykkää Original, Chili-tomaatti ja Morocco ovat vegaanisia.

– Boltsi Fisukka tuo sekasyöjille uuden vaihtoehdon. Jos suu sanoo Boltsi Fisukan maukkaaksi, uskaltaa kokeilla myös kasviperäisiä kaura-siemenpyöryköitä. Boltsin porttiteoria tukee koko kasvistuotealaa, Boltsi Oy:n toimitusjohtaja Harri Jaakkola sanoo tiedottetessa..

Boltsi-liiketoimintaa nykyisin pyörittävä Boltsi Oy syntyi vuonna 2020 kehittämään tuoteperheen kasvua. Kaura-siemenpyörykkä Boltsi on perheyritys Leivon Leipomon vahingossa keksimä innovaatio: tarkoituksena oli kehittää tuhti kaura-siemensämpylä. Boltsi voitti Suomalainen menestysresepti -kilpailun vuonna 2019 ja nousi yhdeksi Suomen myydyimmistä pyöryköistä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut