Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelainen vahinkopyörykkä sai jo neljännen maun – "Boltsin porttiteoria tukee koko kasvistuotealaa"

Alunperin Leivon Leipomon Boltsi-tuoteperhe kasvaa.

Uusi Boltsi Fisukka on kaurapyörykkä lämminsavustetusta kirjolohesta.

Uutuus on lisäaineeton, niin kuin kaikki Boltsi-pyörykät.

V almistuksessa käytetään Kalaneuvoksen ASC-sertifioitua kirjolohta, pääosin Suomesta tai Ruotsista, tarvittaessa Norjasta tai Tanskasta.

Kaurapyörykkä säilyy 21 päivää valmistuksesta ilman säilöntäaineitakin.

Boltsi-perheen kolme muuta pyörykkää Original, Chili-tomaatti ja Morocco ovat vegaanisia.

– Boltsi Fisukka tuo sekasyöjille uuden vaihtoehdon. Jos suu sanoo Boltsi Fisukan maukkaaksi, uskaltaa kokeilla myös kasviperäisiä kaura-siemenpyöryköitä. Boltsin porttiteoria tukee koko kasvistuotealaa, Boltsi Oy:n toimitusjohtaja Harri Jaakkola sanoo tiedottetessa..

Boltsi-liiketoimintaa nykyisin pyörittävä Boltsi Oy syntyi vuonna 2020 kehittämään tuoteperheen kasvua. Kaura-siemenpyörykkä Boltsi on perheyritys Leivon Leipomon vahingossa keksimä innovaatio: tarkoituksena oli kehittää tuhti kaura-siemensämpylä. Boltsi voitti Suomalainen menestysresepti -kilpailun vuonna 2019 ja nousi yhdeksi Suomen myydyimmistä pyöryköistä.