"Albumeita, boxeja, musakirjoja, kultalevyjä..." – Epe Helenius avaa pop-up -kirppiksen perjantaina

Kari "Epe" Helenius (kuvassa vasemmalla) oli yksi heistä, jotka saivat nimensä Tampereen Tähtikatuun lokakuussa 2019 ensimmäisten joukossa. Kuvassa kaverina Juhani Merimaa, Lauri Lyly ja Juice Leskisen tytär Eeva. Nyt Helenius aloittaa pop-up -kirpputorin. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tamperelaisen ja suomalaisen musiikkiteollisuuden elävä legenda Kari "Epe" Helenius avaa perjantaina pop-up -kirppiksen Kyttälänkadulle. Luvassa on Heleniuksen kuvailun perusteella vähintäänkin kattavasti myytäviä tuotteita.

Suurin osa myyntiin tulevasta tavarasta on peräisin levymogulin omasta kokoelmasta.

– Seiskatuumaisia on noin 4 000, on sekä hyvää halvalla että vähän harvinaisempaa keräilykamaa. Suurin osa tulee henkilökohtaisista kokoelmistani, Helenius kertoo sosiaalisessa mediassa.

– Sitten on iso läjä maksisinglejä, on dancea ja heavyä, albumeita, boxeja, musakirjoja ja kultalevyjä. Muutakin tulee kunhan teette hyllyihin ensin tilaa. Videoita, tarpeettomia cd-promoja ja tietenkin lisää vinyyliä takahuoneesta, Helenius jatkaa.

Kirppis avaa ovensa 30. lokakuuta ja on avoinna sunnuntaihin 8. marraskuuta saakka.

– Kaikilla on oltava maski, ja kauppaan otetaan maksimissaan 20 asiakasta kerralla sisään, Helenius painottaa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut