Verikivellä tavataan tällä porukalla... – Kauhu valtaa Kangasalan

Verikiven tarinassa näyttelijöinä toimivat kierroksesta innostuneet kaupunkilaiset. Kangasalan kaupunki
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Kauhu valtaa Kangasalan tulevana Halloween-viikonloppuna.

Kauhujen Kangasala on virtuaalisia elämyksiä ja pienempiä tapahtumia yhdistelevä tapahtumakokonaisuus, joka kestää perjantaista sunnuntaihin.

Verikiven tarina -kauhukierros on itsenäisesti kierrettävä kävelykierros Kangasalan keskustassa. Kierroksella oppaana toimivat kiertäjän omalta älypuhelimelta katsottavat videot, joiden kautta pääsee sukeltamaan Kangasalan kirkon verikiven tarinaan.

Kierros on Halloween-viikonloppuna somistettu tunnelmaa tukevaksi. Kierrokselle voi lähteä itselle parhaana ajankohtana kello 18 eteenpäin. Ikäraja on K-13.

Kauhukahvila Kangasalan Lepokodilla avaa ovensa kaikille kauhutarinoiden ystäville lauantaina kello 18–21. Kahvilaan voi tulla jakamaan omia kauhutarinoitaan tai nauttimaan kahvilan tarjoiluista. Luvassa on myös Fire Ladyn & Tankovaimojen -tuliesityksiä ja Jussi Lehtosen tarinoita Lepokodin omasta kummituksesta Hugo Enqvististä.

Opastettu kierros Kangasalan vanhalle hautausmaalle, johdattaa tarinoihin kaupungin merkkihenkilöiden takana. Kierros alkaa kirkon seinään muuratulta verikiveltä Kangasalantien puoleiselta sivulta kello 21. Kierroksen oppaana toimii Jussi Lehtonen.

Koko Halloween-viikonlopun ajan käynnissä on kuvakilpailu, jossa etsitään kaupungin kammottavinta Halloween-asua. Lisäksi kaupungissa kerätään siellä sattuneita omituisia sattumuksia ja kauhutarinoita.

Toteutus on osa Kangasalan kulttuuripalveluiden osallistuvan budjetoinnin äänestystä, jossa kaupunkilaiset toivoivat kaupunkiin kaikille avointa tapahtumaviikonloppua. Ohjelmakokonaisuus on toteutettu yhdessä vapaaehtoisten kaupunkilaisten kanssa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut