Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuoret Leijonat on saamassa kovan joukkueen MM-kisoihin – leirityksessä mukana myös useita tamperelaisia

Perinteisesti menestymään tottunut alle 20-vuotiaiden jääkiekon maajoukkue valmistautuu vuodenvaihteessa Kanadan Edmontonissa pelattaviin Nuorten MM-kisoihin kohtaamalla kolme kertaa Ruotsin Malmössä 5.–7. marraskuuta pelattavissa maaotteluissa.

Joukkue on nimetty, ja listalta löytyy runsaasti tamperelaisjoukkueiden pelaajia.

Hyökkäyskaartiin kuuluvat Ilveksestä Roby Järventie ja Antti Saarela, sekä Tappara-hyökkääjä Petteri Puhakka. Erittäin mielenkiintoinen nimi on myös pienikokoinen Kasper Simontaival, joka pelaa Tapparasta lainasopimuksella Turun Tovereissa. Turussa on syntynyt nyt kolmessa pelatussa ottelussa kaksi maalia ja kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Puolustusosastoa vahvistaa Ilveksen Santeri Hatakka. Maalivahtipuolella tuttu nimi on Tapparan sopimuspelaaja Kari Piiroinen, joka on pelannut alkukauden lainasopimuksella Turun Tovereissa.

Piiroinen on väläytellyt hyviä otteita: seitsemässä pelatussa ottelussa kiekot ovat tarttuneet torjuntaprosentilla 93,1 ja päästettyjen maalien keskiarvo on 2,10 ottelua kohti.

Kaikkiaan joukkueen mukana on nyt viisi kentällistä pelaajia. Kyseessä ovat viimeiset pelit ennen joulukuussa alkavaa MM-leiritystä.