Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Raskas joulu tulee taas Tampereelle... valtioneuvoston ja avin ohjeita noudattaen

Raskasta joulua -kiertue järjestetään myös tänä vuonna. Tampereella konsertti järjestetään sunnuntaina 13. joulukuuta Tampere-talossa.

Viime vuonna 15-vuotisjuhlaansa viettänyt Raskasta joulua -kiertue vierailee tänä syksynä kaikkiaan yhdeksässä suomalaiskaupungissa.

Lipunmyynti alkaa tämän viikon keskiviikkona kello 9.

Mukana ovat sekä ensimmäistä kertaa Rakasta Joulua -kiertueella nähtävä Battle Beast -solisti Noora Louhimo että jo aiemminkin joululauluja tulkinneet Kimmo Blom, Marko Hietala, Ilja Jalkanen, JP Leppäluoto, Antony Parviainen, Antti Railio, Pasi Rantanen, Tommi ’Tuple’ Salmela ja Ville Tuomi. Solisteja säestää Raskasta joulua –konseptin kehittäneen Erkka Korhosen johtama Raskasta Joulua -bändi.

Koko kiertue toteutetaan koronaturvallisuus huomioon ottaen. Konserttipaikkojen yleisökapasiteettia on alennettu ja yleisön saapumiseen ja poistumiseen on varattu runsaasti aikaa. Konserttipaikoilla on saatavilla käsidesiä ja kasvomaskien käyttöä suositellaan. Konsertit toteutetaan Suomen valtioneuvoston ja Avin ohjeita tarkasti noudattaen.