Nuorisojoukkio on suunnitellut joukkotappelua Tampereen keskustan alueelle: suunnitelma on poliisin tiedossa – "Turvallisuutta vaarantaviin tapahtumiin puututaan välittömästi"

Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Poliisin tietoon on tullut, että nuorisojoukko on suunnitellut joukkotappelua Tampereen keskustan alueelle perjantai-iltana. Tieto perustuu aikaisempiin tapahtumiin ja poliisille tulleisiin yhteydenottoihin.

Poliisi tiedottaa olevansa tietoinen asiasta ja tulee puuttumaan havaitsemaansa häiriökäyttäytymiseen yleistä järjestystä ja turvallisuutta vaarantavien tapahtumien ennalta ehkäisemiseksi. Poliisi seuraa tilannetta ja tarvittaessa puuttumiskynnys tulee olemaan matala. Yleistä järjestystä ja turvallisuutta vaarantaviin tapahtumiin puututaan välittömästi.

Poliisi vetoaa vanhempiin ja nuoriin väkivaltaisuuksien ennalta ehkäisemiseksi. Tässä vaiheessa poliisilla ei ole enempää tiedotettavaa asiasta.

Asiaan liittyvät lisätiedot pyydetään ilmoittamaan Pirkanmaan alueen vihjepuhelimeen, jonka numero on 0800–90022. Numerossa on vastaaja, jonne voit jättää viestisi.

Vihjesähköpostit pyydetään toimittamaan vihjeet.pirkanmaa(at)poliisi.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut