Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hävikkiruokakaappi, graffitiseinä, kädenvääntösali ja tunnekivet – 13 ryhmää pääsi jatkoon Tampereen joukkorahoituskampanjassa

Tampereen kaupunki on valinnut 13 toimijaa mukaan Mun Tampere -joukkorahoitukseen. Mukaan valitut yhdistykset ja työryhmät käynnistävät syksyn aikana oman joukkorahoituskampanjansa Mesenaatti.me-palvelussa kerätäkseen rahoitusta toimintaan, joka tuo tamperelaisille iloa, viihtyisyyttä ja yhteisöllisyyttä. Onnistuneet kampanjat saavat Tampereen kaupungin yhdeksi rahoittajakseen. Ehdollisen rahoituslupauksen lisäksi toimijat saavat kaupungilta sparrausta ja viestinnällistä näkyvyyttä.

Tamperelaisilla yhdistyksillä, yhteisöillä ja työryhmillä oli tänä syksynä mahdollisuus hakea mukaan Mun Tampere -joukkorahoitukseen. Hakijoita oli 20.

Kampanjoja voivat rahoittaa kaupungin lisäksi yksityishenkilöt, yritykset ja muut toimijat. Kampanjoita voi tukea rahan lisäksi myös tarjoamalla niille tarvikkeita tai talkooapua sekä levittämällä niistä tietoa muille mahdollisille tukijoille.