Nyt laitetaan tamperelainen jääkiekkoilu järjestykseen! – Pian selviää Tamperelainen ykkösketju, näin äänestät

Onko oma suosikkihyökkääjäsi Patrik Laine vai Raimo Helminen? Kumpi vaikutti puolustuspäässä juuri sinut, Timo Jutila vai Allan Measures? Entä maalivahtiosasto: Markus Mattsson vai Jukka Tammi? Tai valmennuspuoli: Kalevi Numminen vai Seppo Hiitelä?

Kaupunkilehti Tamperelainen etsii nyt tamperelaisen jääkiekkoilun liiga-ajan ykkösketjua. Äänestys kantaa nimeä Tamperelainen ykkösketju.

Sen kokoamista helpottaaksemme olemme koonneet kattavan listan täkäläisessä jääkiekossa liiga-aikana vaikuttaneita pelaajia ja valmentajia, joista voit valita oman suosikkisi.

Äänestettävien listalle on valittu mukaan myös ulkomaalaisvahvistuksia, jotka ovat jääneet tamperelaisen kiekkoyleisön mieleen – mainitun Measuresin lisäksi listalta löytyvät esimerkiksi hyökkääjä Jiri Kucera, NHL:n työsulkukaudella Tapparassa piipahtanut Theo Fleury ja maalivahtiosastolta esimerkiksi Lukas Dostal. Valmentajaosastoltakaan ei sovi unohtaa Vladimir Jursinov nuorempaa.

Valmiilta listalta voit valita kolme hyökkääjää, kaksi puolustajaa sekä yhden maalivahti ja valmentajan. Jos tuntuu siltä että juuri sinulle olennainen nimi puuttuu, voit myös nimetä omat suosikkisi, mikäli niitä ei listassa ole. Kriteerinä on se, että listan pelaajilla ja valmentajilla on kausia kauden 1975–76 eli nykymuotoisen SM-liigan perustamisen jälkeen.

Äänestys on voimassa keskiviikkoon 11. marraskuuta asti. Äänestyksen tulokset uutisoidaan lehdessämme.

Tästä linkistä pääset äänestämään.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut