Nähdäänkö Barkov ja Laine Tapparan liigajoukkueessa? – IL: "Saattaa olla ainutkertainen mahdollisuus"

Patrik Laine saattaa pelata Tapparan riveissä vielä ennen vuodenvaihdetta. Sitä ennen on kuitenkin selvitettävä, missä NHL-organisaatiossa Laine seuraavalla kaudella pelaa. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Instagramia seuranneet ovat saattaneet viime aikoina huomata tamperelaisten tähtihyökkääjien Aleksander Barkovin ja Patrik Laineen harjoittelevan syksyisissä olosuhteissa Kaupin kentällä. Korona-aika ja siirtynyt NHL:n kauden avaus voi tarkoittaa myös sitä, että kaksikko nähdään Tapparan riveissä vielä tämän vuoden puolella.

– Meillä on NHL:ssä muutamia omia kasvatteja, jotka ovat kohtuullisen kovia. Ei ole sellaista ihmistä, joka ei heitä haluaisi joukkueeseensa. Se saattaa olla ainutkertainen mahdollisuus, kommentoi urheilujohtaja Jukka Rautakorpi Iltalehdelle.

Kolmantena NHL-pelurina mukaan saattaa tulla puolustaja Henri Jokiharju – hän toki virallisesti Kooveen kasvatti. Oman mausteensa asiaan tuo Patrik Laineen seurasiirtokuvio: näyttää todennäköiseltä, että Laineen ura Winnipegin organisaatiossa on tullut päätökseensä.

– Vähän eri tilanne kuin näillä kahdella muulla kaverilla, kun hänellä on monenlaista vääntöä, Rautakorpi kuvailee.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut