Ex-kansanedustaja Tiina Elovaara aloittaa työt – uusi työpaikka löytyi Mikael Jungnerin johtamasta viestintätoimistosta

Tiina Elovaara aloittaa työt Kreabilla. Katariina Salmi
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Entinen kansanedustaja Tiina Elovaara, 33, (sin., entinen ps.) palaa työelämään. Elovaara aloittaa marraskuussa työt Kreabilla. Viime aikoina Elovaara on jatkanut opintojaan Tampereen yliopistossa.

Kreab on helsinkiläinen viestintätoimisto, jota johtaa Mikael Jungner. Elovaaran työtehtävät sijoittuvat niin Helsinkiin kuin Tampereellekin.

– Yhteiskuntasuhteet ja viestintä kiinnostavat, ja Kreab tarjoaa hienon mahdollisuuden oppia näitä lisää, Elovaara kertoo.

Kansanedustajan taustasta ei ole uudessa toimenkuvassa haitaksi.

– Se opetti valtavasti lainsäädännöstä ja yhteiskunnallisista toimijoista sekä lisäsi kunnioitustani näitä toimijoita kohtaan. Jatkan mielelläni työtä näiden asioiden parissa, ja tarkoitus on laajentaa siitä yritysviestintään sekä yrityselämän parempaan tuntemiseen.

Elovaara tuo taloon ainakin vankkaa yhteiskunnallista osaamista.

– Toivon voivani tarjota yhteiskunnallisia näkökulmia siten, että ne parantavat vuorovaikutusta eri toimijoiden välillä.

Vuorovaikutus liittyy myös maakuntiin.

– Toivon voivani edistää Helsingin ja Tampereen välisiä suhteita. Etsin potentiaalisia asiakkaita myös Tampereelta ja Pirkanmaaltakin, Elovaara kertoo.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut