Ratikkavaltuusto II sujui Sanna Marinilta ykkösosaa rennommissa merkeissä – IL: Ehti ottaa oluenkin kokouksen aikana

Vuonna 2016 kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sanna Marin oli tapahtumien ytimessä Tampereen kaupunginvaltuuston päättäessä ratikkahankkeesta. Vuonna 2020 pääministeri Sanna Marin ehti juoda oluenkin valtuuston kokousta etänä seuratessaan. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Neljän vuoden aikana ehtii tapahtua paljon. Kun vuonna 2016 Tampereen kaupunginvaltuusto päätti ratikan rakentamisesta, Sanna Marin (sd.) oli kaupunginvaltuuston puheenjohtajana tapahtumien keskipisteessä.

Lokakuussa 2020 moni asia on aivan eri tavalla: Marin on Suomen pääministeri ja ratikkakokous numero 2 hoitui etäyhteydellä kaupunginvaltuutettuna.

Iltalehden puheenjohtajatentissä kävi ilmi, että pääministeri oli ehtinyt ottaa oluenkin lähes seitsemän tunnin mittaan päätyneen kokouksen aikana.

– Kyllä eilenkin (maanantaina), kun olin valtuuston etäkokouksessa, meillä oli (Tampereella) ratikkavaltuusto, niin on sanottava, että yhden oluen join illan aikana. Kokous kesti seitsemän tuntia, pääministeri Marin kertoi Iltalehden mukaan.

Pääministeri kertoi Iltalehden tentissä, ettei hän juo kovin paljon, mutta olutta silloin tällöin.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut