"Heikkoudet: huonot jutut" – Ilveksen entinen varakapteeni hakee uutta työpaikkaa Twitterissä

Ilveksen varakapteenina kaudella 2017–2018 ollut puolustaja Juuso Pulli etsii töitä avoimella ilmoituksella Twitterissä.

Pulli on ollut vailla pelaajasopimusta kevään 2020 jälkeen. Tuolloin hän edusti tanskalaisseura Rungsted Seier Capitalia.

– Haettava työ: ammattijääkiekkoilija. Vahvuudet: maskipelaaminen, maalinedustan puhtaana pitäminen. Heikkoudet: huonot jutut, Pulli listaa ilmoituksessaan.

Ilta-Sanomat kertoo omassa jutussaan, että Pulli ei ole tosiaan ainoa ammattikiekkoilija joka on tällä hetkellä vailla töitä. Pullin kanssa saman haasteen kanssa painivat nyt muun muassa maajoukkueesta tutut Juhamatti Aaltonen, Sami Lepistö, Sakari Salminen, Anssi Salmela, Michael Keränen ja Joonas Järvinen.

Haastavaksi tilanteen on tehnyt se, että NHL:n alusta ei kukaan osaa vielä sanoa mitään ja seurat ovat tarttuneet mahdollisuuteen ottaa lainapelaajia NHL-organisaatioista. Tämä on taas tarkoittanut sitä, että useat suomalaiset pelaajat ovat jääneet sivuun sopimuksia kirjoittaessa.

– Ymmärrän tietenkin seuroja, koska näitä kavereita saa halvalla. Mutta meillehän se on v****mainen tilanne, Pulli sanoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut