Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Vastaanottimet valmiiksi, maanantaina se tulee! – Nimittäin ratikkavaltuusto kakkonen

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina kello 17 alkaen. Kokouksen ennakolta merkittävin käsiteltävä aihe on ehdottomasti Tampereen raitiotien osan 2 eli Pyynikintori – Lentävänniemi -reitin investointipäätös sekä seuturaitiotien varaukset Tampereen alueella Pirkkalan, Kangasalan Lamminrahkan ja Ylöjärven suuntaan.

Odotettavissa on varmuudella pitkä keskustelu, sillä ryhmät eivät ole päätöksestä yksimielisiä. Tämän lisäksi valtuusto päättää myös muun muassa Hiedanrannan yhtiömallista.

Kokous järjestetään sähköisenä ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä kaupungin verkkosivujen kautta.

Kokouksesta twiittaa kaupungin viestintäyksikkö Twittertilillä @tamperelive. Keskusteluun voi osallistua Twitterissä aihetunnisteella #trevaltuusto, tekstiviestillä tai suoran lähetyksen yhteydessä olevalla nettilomakkeella.

Kaupunginvaltuuston kokouksia voi kuunnella suorana lähetyksenä Radio Moreenin kanavalta taajuuksilta 98,4 MHz tai 101,5 MHz tai Radio Moreenin verkkosivujen kautta.