Tampere Rock City | Mieletön Tampere hurmaa Vesterisen Yhtyeineen!

Myönteisyys: Vesterinen Yhtyeineen uskoo huomiseen.

Parhaillaan uutta albumia valmisteleva Vesterinen Yhtyeineen saapuu Tampere-taloon torstaina.

– Tampere on yksi parhaista kaupungeista yhtyeemme keikkahistoriassa. Meininki keikoilla on aina ollut aivan kerrassaan hurmaava ja tunnelma sanalla sanoen mieletön.

– Tampereella on monta hienoa keikkapaikkaa, joista me ollaan päästy nauttimaan osaltamme. Ja kyllähän se suurin juttu on se jengi, joka Tampereella meidän keikoilla käy. Joka ainut kerta on ilo nousta lavalle sellaisen porukan kanssa tunnelmoimaan, yhtyeen laulaja Tero Vesterinen hehkuttaa.

Vesterinen Yhtyeineen on kohonnut viime vuosien aikana pikkubaarien nurkista maamme suurimmille lavoille. Syynä tähän ovat hitikäs musiikki ja bändin myönteinen asenne: Tero Vesterinen on tällä hetkellä suomirockin sydämellisin hahmo, joka hehkuu iloa joka keikalla.

Suosion lisääntyessä myös orkesterin jäsenmäärä on kasvanut. Tampereelle karauttaa jousitriolla terästetty kokoonpano. Lavalla on parhaimmillaan neljätoista musikanttia.

– Kun kaikilla on vilpittömän hyvä olla bändissä ja jokaisella on tärkeä ja korvaamaton osa musiikin teossa ja soinissamme, niin silloinpa kyseessä on ihan oikea bändi, joka on samaan aikaan ystäväpiiri, johon on aivan järjettömän hienoa kuulua. Tämä sitten tietty näkyy ja kuuluu lavalla ja välittyy yleisölle, Vesterinen pyörittelee.

On hienoa päästä taas soittamaan teille.

Tero Vesterinen on oikea tyyppi luomaan uskoa maailmaan.

– On hienoa päästä taas soittamaan teille. Tämän kohtalaisen kummallisen ajan keskellä musiikki on yksi muistutus siitä, että paljon hyviä juttuja on pohjalla. Siihen voi nojata vaikeina hetkinä.

– Ja se, että päästään nauttimaan tästä kanssanne Tampere-talon keikalla, nostaa jo nyt hymyn huulille ja ihokarvat koholleen!

Vesterinen Yhtyeineen Tampere-talossa to 15.10.

vesterinenyhtyeineen.fi

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut