Tamperelainen ravintolapäällikkö turhautui koronarajoituksiin, purkaa tunteitaan sosiaalisessa mediassa – "Nää on välttämättömiä toimia – miten?"

Tamperelainen ravintolapäällikkö purkaa tunteitaan koronarajoituksiin liittyen. Johanna Erjonsalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tamperelaisen NoHo Partnersin ravintolatoimen päällikkö Sauli Virtanen on purkanut omia tuntemuksiaan kiristetyistä koronarajoituksista sosiaalisessa mediassa. Virtanen ei ymmärrä, miksi kiristykset kohdistuvat yöravintoloihin.

Tilanne ei ole Virtaselle toki uusi. Kevään rajoitusten aikana mies teki hetken aikaa katutöitä Hämeenkadulla.

– Ilonassa on kesäkuun lopusta lähtien käynyt lähes 30 000 asiakasta ja työntekijätunteja talossa on ollut noin 4 000. Tiedossamme ei ole, että meillä olisi käynyt yhtään tartunnan saanutta henkilöä, ei altistumisia saatika tartuntoja. Ei yhtään.

– Pirkanmaan ravintoloissa on kerrottu olevan viisi tartuntaa. Jos tai kun laskukaava on sama kuin muualla Suomessa niin 5 ihmisen tartunta voi tarkoittaa myös yhtä ravintolassa saatua tartuntaa ja siitä tullutta neljää jatkotartuntaa. Pirkanmaalla on yli 500 000 ihmistä ihan näin vertailun vuoksi, Virtanen kirjoittaa Facebookissa.

Virtanen myöntää, että tilanne sapettaa rajulla tavalla.

– Virkamiehet kertoo meille, et nää on välttämättömiä toimia - siis miten? Se, että olen nyt lomautettuna ja mietin et mitähän töitä taas tekis niin nämä rajoitukset ei suuressa kuvassa auta taudin hillitsemistä millään lailla. Päinvastoin ihmiset jotka juhlii anyway siirtyy ahtaisiin yksityistiloihin juhlimaan, hän ihmettelee.

Juttua päivitetty 15.10. kello 15.29: Päivitetty tieto Sauli Virtasen työnantajatahosta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut