Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

The Manhattan Transferin Suomen-kiertue siirtyy vuodella – Tampere-taloon vasta joulukuussa 2021

Lauluyhtye The Manhattan Transfer joutuu siirtämään Suomen-kiertuettaan vuodella eteenpäin koronapandemian takia.

Musiikissaan muun muassa poppia, bluesia ja jazzia yhdistelevä lauluyhtye saapuu Suomeen vasta joulukuussa 2021, jolloin yhtye esiintyy Hyvinkääsalissa, Kuopion Musiikkikeskuksessa, Oulun Madetojansalissa, Tampere-talossa ja Helsingin Kulttuuritalolla. Näistä uusina paikkakuntina mukaan tulevat Oulu ja Kuopio.

Konsertteihin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös ensi vuonna. Liput voi myös halutessaan palauttaa Lippu.fi:hin tai Ticketmasteriin 30. marraskuuta mennessä, jolloin rahat saa takaisin.

Newyorkilaisyhtye The Manhattan Transfer julkaisi esikoialbuminsa vuonna 1971. Ryhmän levyjä on myyty miljoonia kappaleita ja The Manhattan Transfer on saanut uransa aikana kymmenen Grammy-palkintoa sekä lukuisia muita tunnustuksia, yhtye on valittu Vocal Group Hall of Fameen vuona 1998.

The Manhattan Transferin perustajajäsen Tim Hauser menehtyi vuonna 2014. Hauserin tilalle kokoonpanoon nousi Trist Curless, joka täydentää jo vuosia yhdessä laulaneita Alan Paulia, Janis Siegeliä ja Cheryl Bentyneä. Suomessa The Manhattan Transfer nähtiin viimeksi vuonna 2018, jolloin julkaistiin myös heidän viimeisin studioalbuminsa The Junction.