Kela muuttaa Tampereella vuodeksi väistötiloihin – Tilat pienemmät, asiakkaille suositellaan verkko- ja puhelinasiointia

Kelan palvelupiste Tampereella muuttaa ensi tiistaina 20. lokakuuta Aleksis Kiven kadulta väistötiloihin osoitteeseen Kuninkaankatu 21.

Palvelupiste toimii väistötiloissa noin vuoden ajan, kun vakituisia tiloja remontoidaan. Aukioloajat pysyvät samoina kuin ennenkin.

Aleksis Kiven kadun palvelupiste suljetaan tänä perjantaina kello 15. Palvelupiste on kiinni maanantaina.

Väliaikainen muutto johtuu Aleksis Kiven kadun tilojen remontista. Palvelupiste palaa takaisin Aleksis Kiven kadulle, kun remontti on valmistunut.

– Uudet tilat ovat selvästi entisiä pienemmät, ja toivomme, että asiakkaat suosivat mahdollisuuksiensa mukaan verkkoasiointia, puhelinasiointia ja puhelinajanvarausta. Tamperelaiset ovatkin löytäneet korona-aikana verkko- ja puhelinasioinnin hienosti, sanoo Tampereen palveluryhmän päällikkö Susanne Heikkonen tiedotteessa.

Palvelupisteessä asioiville asiakkaille suositellaan oman kasvomaskin käyttöä. Lisäksi asiakkaita muistutetaan hyvästä käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä. Asiakkaiden käyttöön on varattu käsidesiä. Jos turvavälejä ei muutoin voida varmistaa, sisäänpääsyä rajoitetaan hetkellisesti. Oireilevana palvelupisteeseen ei pidä tulla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut