Kivimiehet töihin Kyttälässä – Hatanpään valtatielle ja Hämeenkadun sivukaduille liikennejärjestelyjä

Liikennejärjestelyjä tulee myös Hatanpään valtatielle. Raitiotieallianssi
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Hämeenkadun sivukaduilla ja Hatanpään valtatiellä tehdään liikennejärjestelyjä ensi viikolla.

Maanantaina 19. lokakuuta aloitetaan Otavalankadun graniittikiveystyöt. Kiveystöiden vuoksi kulku Hatanpään valtatielle joudutaan katkaisemaan töiden ajaksi. Töiden arvioitu kesto on kaksi viikkoa. Kulku Otavalankadulle ja Otavalantunneliin toimii normaalisti Aleksanterinkadun kautta.

Ensi viikolla myös auto- ja bussiliikenne siirretään kulkemaan kadun itäreunaan lopulliselle sijainnilleen välillä Suvantokatu–Verkatehtaankatu. Liikenne toimii edelleen yksisuuntaisena ja työalue siirtyy syksyn edetessä Koskikeskuksen puoleiselle ajoradalle ja jalkakäytävälle.

Kuninkaankadulla aloitetaan ensi viikosta alkaen reunakivien siirtotyöt Hallituskadun ja Hämeenkadun välillä, länsipuolella. Töiden vuoksi Kuninkaankadun ylittävää suojatietä Hallituskadun liittymässä voidaan töiden aikana joutua siirtämään. Työt kestävät arviolta kaksi viikkoa eli viikon 44 loppuun.

Pellavatehtaankadulla, Hämeenkadun pohjoispuolella, tehdään samoin reunakivien siirtoa. Kivitöitä tehdään Pellavatehtaankadun ja Kyttälänkadun liittymän tuntumassa.

Myös Pellavatehtaankadulla suojatien paikkaa voidaan töiden aikana joutua siirtämään. Töistä voi aiheutua pieniä kaistamuutoksia alueen autoliikenteelle. Töiden kesto Pellavatehtaankadulla on samoin arviolta kaksi viikkoa.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut