Yle: Raisa Räisäsen katoamiselle tuli uusi silminnäkijä

Tamperelaisen Raisa Räisäsen katoamisesta tulee perjantaina kuluneeksi 21 vuotta. Urheilullinen nuori katosi jäljettömiin Tampereen keskustasta lokakuisena iltana.

Yle kertoo verkkosivuillaan rikostoimittaja Marko Niemen podcastistä, johon on haastateltu nyt myös uutta silminnäkijää asiaan liittyen. Hän ei halua esiintyä julkisuudessa nimellään.

Lausunto liittyy niin sanottuun kolmanteen tutkintalinjaan, jota kutsutaan Armonkallion-tutkintalinjaksi. Sen perusteella Räisänen olisi poistunut Tampereen keskustan suunnasta kohti Armonkalliota itseään vanhemman, rotevan naisen seurassa.

– Vanhempi nainen piti kiinni nuoresta naisesta tiukasti ja jutteli hänelle silminnäkijän mukaan vihaisen oloisesti, Niemi kertoo.

On yleisesti tiedossa, että ainakin kaksi ihmistä kuuli Armonkallion alueella kiljaisun ulkoa kello kahden ja kolmen välillä yöllä. Samana yönä moni seurasi Formula 1 -kisoja. Yhden havainnon perusteella ääni kuului Lapintieltä, toisen havainnon perusteella autohallista.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut