Tampere kokosi tapahtumansa yhteen verkkopalveluun

Tampereen tuleva tapahtumatarjonta löytyy jatkossa kootusti yhdeltä palvelimelta. Arkistokuva Popedan juhlakeikalta elokuusta 2018. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereen kaupunki on ottanut käyttöönsä uuden Tapahtumat.tampere.fi-verkkopalvelun, jossa kaupungin tapahtuma- ja harrastustarjonta julkaistaan kootusti. Sen tarkoituksena on, että kuntalaisten ja Tampereella vierailevien on entistä helpompaa löytää itseään kiinnostavat tapahtumat.

Tampereen seudun tapahtuma- ja harrastustietoja julkaistaan tällä hetkellä monessa eri verkkopalvelussa.  Tapahtumat.tampere.fi-palvelun tarkoituksena on palvella paremmin erityisesti kuntalaisia, koska kaikki menovinkit, kulttuuritarjonta ja harrastustoiminta löytyvät kootusti yhdestä palvelusta.

Tapahtumakalenteri kokoaa yhteen Tampereen seudulla järjestettävät konsertit, kulttuuri- ja taidetapahtumat, näyttelyt, virtuaalitapahtumat, koulutukset sekä liikunta- ja urheilutapahtumat.

Harrastuskalenterin avulla voi löytää itselleen tai vaikkapa koko perheelle uuden harrastuksen tai kurssin.

Tapahtumat.tampere.fi-sivuston helppokäyttöisellä hakutoiminnolla käyttäjät voivat itse rajata hakutuloksia esimerkiksi alueittain, teemoittain tai kohderyhmittäin.

Tapahtumia ja harrastustoimintaa järjestäville sivusto tarjoaa mahdollisuuden saada yhdellä julkaisulla entistä paremmin näkyvyyttä toiminnalleen.

Tapahtumakalenteriin julkaistuja sisältöjä tullaan jakamaan tulevaisuudessa myös muihin verkko- ja mobiilipalveluihin, esimerkiksi Tampere.Finland-kaupunkisovellukseen.

Tulevaisuudessa Tapahtumat.tampere.fi tulee korvaamaan Tampere.fi-sivuston nykyisen tapahtumakalenterin ja on Tampereen kaupungin virallinen tapahtumakalenteri. Kun uudet Tampere.fi-sivut julkaistaan keväällä 2022, sivuilla näytettävät tapahtumat ja harrastukset näytetään tapahtumat.tampere.fi-sivustolta.  Tarkoitus on, että sivusto palvelee ajan saatossa myös koko maakunnan tarpeita ja tapahtumia.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut