Tampereen kaupunki järjestää pyöräilyn teemaillan – yleisöä ei oteta paikan päälle

Tampereen kaupunki järjestää pyöräilyyn liittyvän teemaillan verkossa 21. lokakuuta kello 17.30–19.00 välisenä aikana. Tilaisuudessa aiheina ovat pyöräilyn reittien suunnittelu ja kunnossapito, työmaille tehdyn tehotarkastuksen tulokset, talvikunnossapito sekä muut ajankohtaiset pyöräilyn teemat.

Tilaisuudessa kysymyksiin vastaamassa ja keskustelemassa ovat Tampereen kaupungilta apulaispormestari Aleksi Jäntti (kok.), rakennuttamisjohtaja Milko Tietäväinen, katupäällikkö Pasi Halme, liikenneinsinööri Timo Seimelä, katuinsinööri Marko Korpela sekä Tampereen Polkupyöräilijät ry:n puheenjohtaja Minna Takala.

Koronatilanteen vuoksi yleisö ei voi tulla paikan päälle, vaan tilaisuus lähetetään suorana valtuustosalista. Kysymyksiä ja kommentteja voi lähettää etukäteen 20. lokakuuta saakka ja keskustelun aikana suoran lähetyksen yhteydessä olevalla lomakkeella sekä Twitterissä tunnisteella #trepyöräily.

Tämän lisäksi tilaisuudesta twiittaa Tampereen kaupungin viestintäyksikkö Tampereen kaupungin tilillä @Tamperelive.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut