Yksityisasunnosta löytyi iäkäs vainaja: poliisi havaitsi nopeasti, että mies oli joutunut surmatuksi – Nuori mies otettu kiinni teosta epäiltynä

Iäkäs mies löydettiin surmattuna asunnostaan perjantaina. Poliisi esittää alkuviikon aikana teosta kiinniotettua nuorta miestä vangittavaksi. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Pirkanmaalla sijaitsevan Mänttä-Vilppulan Kolhon kylästä löytyi perjantaina vainaja. Asiaan liittyen on sittemmin otettu kiinni 1990-luvulla syntynyt mies. Miehet tunsivat toisensa ennestään. Vainaja oli iältään yli 90-vuotias, ja asui yksin.

Asiassa pidetään vangitsemisoikeudenkäynti viimeistään tiistaina. Poliisi tiedottaa, että tapauksen esitutkinta on täysin alkuvaiheessa. Poliisi ei kommentoi tekoaikaan, tekotapaan, motiiviin tai muihinkaan yksityiskohtiin liittyviä kysymyksiä siinä vaiheessa, kun epäiltyä ei vielä ole päästy kuulustelemaan ja tarpeellisten todistajien kuuleminen on kesken.

Asiaa tutkitaan tappona ja törkeänä kotirauhan rikkomisena. Rikosnimikkeet saattavat muuttua esitutkinnan edetessä.

Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran, kun on päätetty siitä tehdäänkö esivaatimus vai vapautetaanko epäilty.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut