Tampereen Teatteri laittoi haun auki: 2–4 määräaikaista näyttelijää – Etusijalla ensi keväänä Natystä tai Teatterikorkeasta valmistuvat

Kiinnostaisiko tämä? Tampereen Teatteri hakee 2-4 määräaikaista näyttelijääPetrus Kähkösen Quasimodo ja Josefin Silénin Esmeralda Tampereen Teatterin Notre Damen kellonsoittajassa. Heikki Järvinen
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Tampereen Teatteri hakee 2–4 näyttelijää määräaikaiselle 2+1 vuoden kiinnitykselle

Tehtäviin haetaan korkeakoulutettuja näyttelijöitä, jotka ovat suorittaneet teatteritaiteen maisterin tutkinnon. Etusijalla ovat keväällä 2021 Teatterikorkeakoulusta ja Tampereen yliopistosta valmistuvat näyttelijät.

Laulu- ja tanssitaito katsotaan eduksi. Lisäksi eduksi katsotaan kiinnostus toimia perinteisen näyttämötyöskentelyn ohella myös teatterin tulevilla ”uusilla näyttämöillä”, joita ovat mm. kiertävät esitykset, erilaiset yhteistyöhankkeet, lapsille, kielellisille vähemmistöille ja erityisryhmille kohdistuva esitystoiminta.

Uusien näyttelijöiden työsuhde alkaa elokuussa 2021. Osa syksyn tuotannoista käynnistetään jo keväällä 2021, jolloin valituksi tulleiden osallistuminen näihin on toivottavaa.

Palkkaus on näyttelijöiden teatterityöehtosopimuksen mukainen. Työssä on 6 kuukauden koeaika.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut