Näin uudet aukiolomääräykset näkyvät: Soitto soi yhä Tullikamarilla... mutta aikaisemmin

Keikat jatkuvat Tampereen Tullikamarilla, vaikka ravintoloiden aukiolomääräyksiä on tiukennettu.

Tullikamarilla keskitytään nyt konserttitoimintaan. Tiivistetysti soittoajat aikaistuvat, mutta soitto soi.

– Kuten tähänkin saakka, rajoituksia noudatetaan täsmällisesti ja konsertit järjestetään rajoitetulla kapasiteetilla ja varhaisella soittoajalla, ohjelmapäällikkö Janne Laurila kertoo.

Seuraavat keikat Tullikamarilla ovat Sannin tuplaesiintyminen perjantaina 16. lokakuuta ja Viikatteen show siitä viikon päästä.

Marraskuussa lavalle nousevat lisäksi muun muassa Sir Elwoodin Hiljaiset, Anssi Kela, Miljoonasade ja Semmarit. Joulukuussa ovat vuorossa ainakin Popeda ja Ruusut.

Tullikamarilla on tehty tilojen uudelleen järjestelyjä ja niiden myötä koko taloon voidaan ottaa rajoitetulla kapasiteetilla 450 musiikinystävää kerrallaan turvallisesti ja ohjeistusten mukaisesti. Viranomaismääräyksiä noudatetaan tarkasti.

Jos keikat ovat ennakkoon loppuunmyyty, ovelle ei tule lippuja myyntiin. Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THL:n antaman ohjeen mukaisesti ovella kerätään tapahtuman kävijöiden tiedot.

Kaikki esiintymiset tapahtuvat talon ison salin, Pakkahuoneen lavalla. Käytössä ovat Pakkahuoneen lisäksi myös Klubin puolen tilat ja palvelut.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut