Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näin uudet aukiolomääräykset näkyvät: Soitto soi yhä Tullikamarilla... mutta aikaisemmin

Keikat jatkuvat Tampereen Tullikamarilla, vaikka ravintoloiden aukiolomääräyksiä on tiukennettu.

Tullikamarilla keskitytään nyt konserttitoimintaan. Tiivistetysti soittoajat aikaistuvat, mutta soitto soi.

– Kuten tähänkin saakka, rajoituksia noudatetaan täsmällisesti ja konsertit järjestetään rajoitetulla kapasiteetilla ja varhaisella soittoajalla, ohjelmapäällikkö Janne Laurila kertoo.

Seuraavat keikat Tullikamarilla ovat Sannin tuplaesiintyminen perjantaina 16. lokakuuta ja Viikatteen show siitä viikon päästä.

Marraskuussa lavalle nousevat lisäksi muun muassa Sir Elwoodin Hiljaiset, Anssi Kela, Miljoonasade ja Semmarit. Joulukuussa ovat vuorossa ainakin Popeda ja Ruusut.

Tullikamarilla on tehty tilojen uudelleen järjestelyjä ja niiden myötä koko taloon voidaan ottaa rajoitetulla kapasiteetilla 450 musiikinystävää kerrallaan turvallisesti ja ohjeistusten mukaisesti. Viranomaismääräyksiä noudatetaan tarkasti.

Jos keikat ovat ennakkoon loppuunmyyty, ovelle ei tule lippuja myyntiin. Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THL:n antaman ohjeen mukaisesti ovella kerätään tapahtuman kävijöiden tiedot.

Kaikki esiintymiset tapahtuvat talon ison salin, Pakkahuoneen lavalla. Käytössä ovat Pakkahuoneen lisäksi myös Klubin puolen tilat ja palvelut.