Tampereen seudun sotilaskotiyhdistys sai pitkään kaivatun auton – hankintaa varten myytiin yli 195 000 munkkia

Tampereen Seudun Sotilaskotiyhdistys on vastaanottanut kauan kaivatun sotilaskotiauton. Auto nimettiin Onniksi.

Sotilaskotiauton hankkiminen ei ollut yhdistykselle mikään pikkujuttu. Auton hankkimiseksi myytiin 195 714 munkkia ja tehtiin 13 353 vapaaehtoista työtuntia.

Satakunnan Lennoston yhteydessä Pirkkalassa sotilaskotitoimintaa kahden palkatun työntekijän ja kymmenien vapaaehtoisten voimin pyörittävä yhdistys toimi viitisen vuotta ilman myyntiautoa sen jälkeen kun vanhasta autosta jouduttiin luopumaan.

Luovuutta käyttämällä ja autoja lainaamalla yhdistys on pystynyt hoitamaan tehtäviään, mutta ajatus omasta autosta on elänyt koko ajan.

– Tutustuimme eri yhdistyksissä käytössä oleviin myyntiautoihin ja vertailimme erilaisia sisustus- ja säilytystilavaihtoehtoja. Keskeistä oli auton tarpeiden miettiminen juuri Tampereen Seudun Sotilaskotiyhdistyksen tarpeisiin, koska autoa pitää pystyä myös sisarten kuljettamaan B-ajoluvalla, ja se vaikutti auton kokoon ja muihin valintoihin, kertovat Outi Penttilä ja Ulla Hepola tiedotteessa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut