Ilves venyi tasapeliin Kuopiossa – "Pitää olla realistinen"

KuPS:n ja Ilveksen välinen Veikkausliiga-ottelu oli maanantai-iltana tasaista vääntöä. Tuire Punkki
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereen Ilves ja Kuopion Palloseura tasasivat pisteet maanantai-iltana jalkapallon Veikkausliigassa. Ottelu päättyi lukemiin 1–1. Ilveksen maalin teki Naatan Skyttä.

Tapahtumia riitti koko illan matkalta. Molemmilla joukkueilla oli vielä ottelun loppuminuuteilla mahdollisuus ratkaista matsi.

– Vähän hermostunut alku oli pelissä. Annettiin syöttöhasseja kriittisillä hetkillä. Pääosin kuitenkin puolustettiin hyvin, kertaa Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss seuran verkkosivujen otteluraportissa.

– Vauhdikkaan ensimmäisen nelivitosen jälkeen saimme unelma-alun toiselle jaksolle. Selvästi kaveri löi kaiken peliin siinä vaiheessa. Me huojuimme köysissä ja koetimme sopeutua fyysiseen vääntöön.

– Ajoittain näytti siltä, että kovien kontaktien jälkeen ihan kaikki pelaajat eivät enää saa ajatusta liikkeelle ja omaa suoritusvarmuutta esiin. Kestimme paineen ja illan opetuksena on se, että pystymme pelaamaan vahvaa vastustajaa vastaan.

– Kyllähän voittoa aina haluaisi ja lähtökohtaisesti sitä tavoiteltiinkin, mutta pitää olla realistinen. KuPS ei päästänyt helpolla kotikentällään. Hyvä esitys meiltä ja hyvä piste, Wiss sanoo.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut