Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miten Peltolammia saadaan turvallisemmaksi? – siitä keskustellaan verkkoasukastilaisuudessa

Onko Peltolammilla riittävän turvallista asua? Stä pohditaan Tampereen kaupungin ja Tampereen A-Kilta ry:n verkkoasukastilaisuudessa tiistaina 20. lokakuuta.

Koronatilanteen vuoksi asukastilaisuus pidetään verkossa kello 17–19 välisenä aikana. Tilaisuutta voi seurata Tampereen kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.tampere.fi/suoralahetys ja osallistua keskusteluun lähetyksen aikana sivulle avautuvan kommenttikentän kautta.

Tilaisuudessa keskustelemassa ja kysymyksiin vastaamassa ovat apulaispormestari J ohanna Loukaskorpi (sd.), palvelujohtaja Maritta Närhi ja riskienhallinta- ja turvallisuusjohtaja Jouni Perttula Tampereen kaupungilta, toiminnanjohtaja Vesa Vaittinen ja asumispalvelujen palveluesimies Arja Ruokonen Tampereen A-Kilta ry:stä, ylikonstaapeli Janne Saarnio Sisä-Suomen poliisilaitokselta sekä Peltolammin-Multisillan lähiöohjelman projektipäällikkö Henna Kuitunen.

Tilaisuuden puheenjohtajana on Tampereen Me-talon projektipäällikkö Jarno Koskinen.