Miten Peltolammia saadaan turvallisemmaksi? – siitä keskustellaan verkkoasukastilaisuudessa

Onko Peltolammilla riittävän turvallista asua? Stä pohditaan Tampereen kaupungin ja Tampereen A-Kilta ry:n verkkoasukastilaisuudessa tiistaina 20. lokakuuta.

Koronatilanteen vuoksi asukastilaisuus pidetään verkossa kello 17–19 välisenä aikana. Tilaisuutta voi seurata Tampereen kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.tampere.fi/suoralahetys ja osallistua keskusteluun lähetyksen aikana sivulle avautuvan kommenttikentän kautta.

Tilaisuudessa keskustelemassa ja kysymyksiin vastaamassa ovat apulaispormestari J ohanna Loukaskorpi (sd.), palvelujohtaja Maritta Närhi ja riskienhallinta- ja turvallisuusjohtaja Jouni Perttula Tampereen kaupungilta, toiminnanjohtaja Vesa Vaittinen ja asumispalvelujen palveluesimies Arja Ruokonen Tampereen A-Kilta ry:stä, ylikonstaapeli Janne Saarnio Sisä-Suomen poliisilaitokselta sekä Peltolammin-Multisillan lähiöohjelman projektipäällikkö Henna Kuitunen.

Tilaisuuden puheenjohtajana on Tampereen Me-talon projektipäällikkö Jarno Koskinen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut