Oikeus vangitsi myös toisen nuoren miehen epäiltynä Kaupin puukotuksesta – Poliisi: Uhri valikoitui sattumanvaraisesti, teko oli kuitenkin ennalta suunniteltu

Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi perjantaina myös toisen nuoren miehen epäiltynä tiistaina Kaupin ulkoilualueella sattuneesta väkivallanteosta. Raskain syytenimike kokonaisuudessa on murhan yritys, rikosilmoitus on kirjattu myös yhdestä ryöstön yrityksestä.

Kokonaisuuteen liittyen vangittiin aiemmin keskiviikkona nuori mies. Molemmat vangitut ovat alle 18-vuotiaita.

Epäillyt ovat olleet yhteistyökykyisiä ja kertoneet osaltaan tapahtumien kulusta. Kertomukset ovat pääosin yhteneväisiä keskenään sekä poliisin tapahtumista saaman muun selvityksen kanssa. Epäilty teko on ollut ennalta suunniteltu. Vammat on aiheutettu teräaseella.

Epäiltyjen uhri on valikoitunut sattumanvaraisesti. Epäillyt ovat kuitenkin rajanneet kohteekseen miehet. Syytteen nostamisen määräpäivä on huhtikuussa 2021.

Esitutkinnassa keskitytään nyt selvittämään epäiltyjen liikkeitä ja toimintaa ennen tekoa sekä teon jälkeen. Poliisilla on hallussaan toisen epäillyn kuvaamaksi todettu video ja sen autenttisuus on selvitetty.

Poliisi kiittää saamistaan lukuisista vihjeistä ja tiedoista.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut